Kati Ala-Renko


Katialarenko

Juttelen kaiken maailman asioista ja asioiden vierestä. Rakastan musiikkia, lukemista ja elokuvia sekä kohtaamisia ihmisten kanssa. Latinalainen Amerikka on myös lähellä sydäntäni, ja juontojeni aikana kuulet yhden jos toisenkin espanjankielisen renkutuksen.
 

Saara Salonen


saaransalonen

Kauhajokinen 3 lapsen äiti joka kertoilee omassa ohjelmassaan tarinoita ja pakinoita murtehella. Musiikki ei osu kohilleen vaan jännityksellä odotetaan mitä "arpa" listalta heittää.

Emmi Hautala


emmi1

Ikää on kaksikymmentäkuusi ja syntyjäni olen seinäjokinen mutta koulut olen käynyt ilmajoella. Harrastuksiini kuuluu kirjoittaminen ja lukeminen, joskin kirjojen loppuun asti lukeminen ei aina onnistu... Tälläkin hetkellä minulla on kesken ainakin kymmenen kirjaa. Aikainen uuden vuoden luoaukseni onkin lukea ne kaikki loppuun ennen uuden aloittamista. Haluaisin sanoa että matkailu kuuluu harrastuksiini, mutta tällä hetkellä pääsen matkailemaan lähinnä internetin kautta...
Minua kuulet maanantaisin Around the World in 180 minutes - ohjelmassa!
 

Johanna Peltoniemi


johanna

Johanna Peltoniemi pitää torstaisin "Early evening with Johanna" nimistä ohjelmaa. Juttuja yrittäjyydestä sekä maaseudun elämästä.
 

Joni Rinta-Möykky


joni

Radiotoimituksen opettaja "Joni-Poika" sekä Scoopin toiminnasta vastaava. Soittelen vanhoja levyjä keskiviikko iltaisin klo 19.00 alkaen Good ol' times-ohjelmassa
 

JUONTAJAT