Sanna


Sanna


Terve vaan. Olen Sanna Sjöholm, yleensä nuori aikuinen, joskus vakavampi. Alunperin olen Pohjanmaalta, mutta nykyisin kotini on Satakunnassa. Olen opintovapaalla seurakunnan nuorisotyöstä, ja tämäkin taustani kuuluu ohjelmissani. Sakasj on asiaohjelma, jossa käsitellään maailmaa kristillisten lasien läpi. Toivon aiheuttavani positiivista pohdintaa kuuntelijoissani, ja olevani (yksi) syypää sun hymyyn.
 

Aleksi


Aleksin kortti se oikee one

 

HEOOO!. Mä oon 19-vuotias spontaani ja energinen nuori Porista. Mun musiikkimaku on laaja, mutta etenkin EDM-musiikki ja lempiyhtye Galantis on lähellä sydäntä. Just tän genren ympärille perustuu mun tiistai-illoissa oleva musiikkiohjelma DMW/A! Mun motto on: “Elämää ei pidä ottaa liian vakavasti ja joka sekunnista pitää nauttia”

 

LET’S GO!

 
 

Taina


TAINAN juontokortti homma

 

Taina on Pohjois-Pohjanmaalainen mausteseos pippuria ja sokeria. Taina juontaa aamuisin kello 7-9 välillä Aamutirppua, joka antaa ääneen ei-aamuihmisille = eli ei mitään tekopirteyttä luvassa. Tainan huumorin kukka on positiivisesti pessimistinen ja musiikkimaku kulkee händ by händ tunnetilojen tuuliviirin mukaan, hyppysellisen myös viitteitä kuun ja tähtien kiertoradoista ottaen. Radiojuontajuuden lisäksi ammattina lähihoitaja, maaseutuyrittäjä ja viimeisimpänä mediapalvelujen toteuttaja. 

"Tavoite elämässä on olla aina joku tavoite."

 

Winski

DSC Winskihyvä

HELL´OU DUDES!!!! Orivedeltä kotoisin oleva raskaan musiikin DIGGARI, joka tottelee parhaiten nimeä Winski. AVH:sta kuntoutuva wannabe punkkari/ rokkari/ hevari DUDE.

Pasi


Pasan juontajakorttikuva 1 of 1


 23-Vuotias ikuinen lapsi ja visiönääri Varsinais-Suomesta. Media työnä, harrastuksena ja elämäntapana. Vetää erittäin erittäin erittäin kovan luokan PASA SHOW:ta, jossa meno ja meininki ei ikinä lopu!
 

Joni Rinta-Möykky


joni

Radiotoimituksen opettaja sekä Scoopin toiminnasta vastaava. Soittelen vanhoja levyjä perjantai iltaisin klo 18.00 alkaen Good ol' times-ohjelmassa
 

JUONTAJAT